• Anna Vovchanska, pochodzi z Ukrainy. Studiuje polonistykę na KUL. Jest stypendystką Fundacji Jana Pawła II.

• Łucja Faustyna Okoń (ur. 2003 r. w Jastrzębiu-Zdroju). Studentka filologii polskiej na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II. Zainteresowania to literatura II poł. XIX wieku oraz historia ubioru. W wolnych chwilach rysuje i gra na gitarze.

• Michał Chabrowski (ur. 2000 r. w Garwolinie). Aktywny student filologii polskiej na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II. Instruktor harcerski w ZHP. Organizator i uczestnik warsztatów oraz eventów historycznych. Zainteresowania to dramat i teatr współczesny, sztuka XIX i XX wieku oraz glottodydaktyka.

• Tomasz Wójcik - student II st. filologii polskiej na KUL. Prowadził projekt edukacyjny dla młodzieży licealnej pt. "Et Cetera. O literaturze - inczej". Lubi literaturę XIX/XX wieku i fantastykę.

• Paulina Przepiórka – absolwentka edytorstwa oraz humanistyki cyfrowej na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II; doktorantka w Szkole Doktorskiej KUL. Zainteresowania naukowe: polskie życie literacko-artystyczne na przełomie XIX i XX wieku (Warszawa, Kraków, Lwów), tekstologia, edytorstwo naukowe. W czasie wolnym podczytuje kryminały retro i słucha przedwojennych piosenek.

O FUNDACJI

ZARZĄD